کد خبر 1831305
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۳

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی پارسین اعتراف نوری‌زاده، تحلیلگر سیاسی و فرزین ندیمی، کارشناس نظامی اینترنشنال را منتشر کرد که معتقد هستند:

این پیمان، نمایشی است؛ نه پاکستان و نه ترکیه علیه ایران اقدامی نخواهند کرد!

این قرارداد سمبلیک است و از نظر نظامی، عملیاتی نخواهد بود و نمی‌تواند در برابر ایران و حوثی‌های یمن کارایی داشته باشد.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 4
  • ایران IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۸
    0 0
    وقتی اونا از اونور آب چیزی میگن معمولا برعکس میشه ولی یه سوالی در ذهن باقی میمونه ببینید پاکستان در موضع میانجی بین ایران و آمریکا وارد ماجرا شده اما با این پیمان عملا در زمان جنگ این میانجی رفته با اردوگاه دشمنان ما که پایگاههای آمریکایی از آنجا علیه ما فعالیت میکنن پیمان بسته الان کی میانجیه ؟
  • عجب US ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۸
    0 0
    خوب چرا ایران هم بصورت نمایشی نمی گه که عربستان تمامی خسارات به ایران را پرداخت می کنه یا ما خودمان می اییم عربستان بر می داریم. ایران این را به پاکستان و ترکیه بگه. ببینیم چی می گن. بگید یا پاکستان و ترکیه بگیرند یا ایران خودش می ره می گیره. هم کمک هایی که به صدام کرد و هم کمک هایی که به امریکا و اسراییل کرده.
  • کلبعلی IR ۱۸:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۸
    1 1
    خو باشه بشین و تماشا کن خوشخیال متوهم!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس